Menu

Mobil szabaduló szoba

Mobil szabaduló szobák

Szabaduló szoba  rendezvényekre

Két helyiségből álló szabaduló sátrakat telepítünk ki rendezvényekre. Több szobánk van. Többségük családoknak szól, de vannak felnőtteknek csapatépítésekre, vagy gyerekeknek, vagy szerelmes pároknak készült is. Ajánljuk csapatépítésekre, iskolai rendezvényekre, táborokba, falunapokra és céges családi napokra.

Mobil szabaduló szobák ára: 140.000,-Ft / szoba/ alkalom (max. 10 óra)

Iskoláknak hétfőtől-csütörtökig kedvezményesen: 80.000,-Ft/szoba/alkalom (max. 8 óra)

Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget!

Egy helyszínre és egy napra több szoba rendelése esetén kedvezmény.  4 szoba esetén 15%, 6 szobánál 20 %, 8 szobánál 25 % a kedvezmény mértéke. 10 vagy több szobánál 30% kedvezményt adunk. Több, egymást követő napra történő rendelésnél: 4. naptól 10%, 10. naptól 20%, 20. naptól 30% kedvezményt adunk.

Tematikusan is vannak szabaduló sátraink: pl Télapós, Halloween, Valentin napi pároknak…

Egy 6×3 méteres sátor van felállítva, melynek első, 6 méteres  oldala fából készült, kézzel festett mintával, 2 ajtóval.  A belső válaszfala is fából készült, melyen szintén egy ajtó található. Bent rejtélyes, izgalmas, érdekesebbnél, érdekesebb feladatok várnak rátok. Egy csapatként kell együttműködni, hogy 30 perc alatt minden trükköt ki tudjatok találni, a rejtélyekre fényt derítsetek, és minden kincset megtaláljatok. A sátor két helyiségből áll. Időutazásra fel! Ajánlott létszám 4-6 fő egyszerre. Nyáron nagy melegben ajánlott árnyékos helyre rakni. Szerencsés, ha a hátsó fal (sátor hátsó fal helyett) egy sövény, vagy épület mellett van.

Megrendelhető: 30~324~1839 virgonckodo    @gmail.com