Menu

Mobil szabaduló szoba

Mobil szabaduló szobák

Szabaduló szoba  rendezvényekre

Két helyiségből álló szabaduló sátrakat telepítünk ki rendezvényekre. Több szobánk van. Többségük felnőtteknek szóló, de vannak gyerekeknek, vagy családoknak, és szerelmes pároknak készült is. Ajánljuk csapatépítésekre, iskolai rendezvényekre, táborokba, falunapokra és céges családi napokra.

Sátrat viszünk, és onnét kell kiszabadulni, de berendezhetünk irodákat, műhelyeket, iskolai tantermeket is.

Mobil szabaduló szobák ára: 140.000,-Ft / szoba/ alkalom (max. 10 óra)

Iskoláknak hétfőtől-csütörtökig kedvezményesen: 80.000,-Ft/szoba/alkalom (max. 8 óra)

Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget!

Egy helyszínre és egy napra több szoba rendelése esetén kedvezmény.  4 szoba esetén 20%, 6 szobánál 25 %, 8 szobánál 30 % a kedvezmény mértéke. 10 vagy több szobánál 50% kedvezményt adunk. Több, egymást követő napra történő rendelésnél: 4. naptól 10%, 10. naptól 20%, 20. naptól 30% kedvezményt adunk.

Tematikusan is vannak szabaduló sátraink: pl Télapós, Halloween, Valentin napi pároknak…

Egy 6×3 méteres sátor van felállítva, melynek első, 6 méteres  oldala fából készült, kézzel festett mintával, 2 ajtóval.  A belső válaszfala is fából készült, melyen szintén egy ajtó található. Bent rejtélyes, izgalmas, érdekesebbnél, érdekesebb feladatok várnak rátok. Egy csapatként kell együttműködni, hogy minden trükköt ki tudjatok találni, a rejtélyekre fényt derítsetek, és minden kincset megtaláljatok. A sátor két helyiségből áll. Időutazásra fel! Ajánlott létszám 4-6 fő egyszerre.

Megrendelhető: 30~324~1839 virgonckodo    @gmail.com