Menu

Kézműves foglalkozások

Kézműves foglalkozások is rendelhetők játszóparkjaink mellé is vagy külön is.

Hatalmas választékba, csak igényes foglalkozásokat tartunk, nem papírból készíthetnek a gyerekek tárgyakat, hanem tényleg élmény marad a foglakozás, és a szülő is szívesen rakja ki otthon az elkészült alkotásokat. Elsősorban fával dolgozunk. Igényes, egyedi fa tárgyaink mellett, készítünk kecsketejes szappant, figurás gyertyákat minden alkalomra, sokféle csokikat, bonbonokat, dolgozunk dekupázs technikával, és gyapjúval is. Népszerű a póló, és üvegfestés. A fa tárgyaknál hatalmas a választék, fa puzzle, ajtó üdvözlők, virágdíszek, fenyődíszek, fa állatok, fénykép keretek, tolltartók, halak… Tematikusan minden alkalomra nagy választékunk van.

Pl.: húsvétra, tojásfestés, írókázás, fa nyulak, fa bárányok, fa csibék, nyúl alakú gyertyaöntés, húsvéti tojás  gyertya készítés, fa tojások, dekupázs tojások, dekupázs húsvéti képek, liba, páva tollal írás, húsvéti asztali díszek, húsvéti virágdíszek, csibe horgolás, póló, pohár, üveg festés, nyulas csokik készítése: tej, ét, fehér, és bécsi rózsaszín, csokitojás készítése, csokinyalókák készítése,  tojás alakú bon-bon, nyuszimuffin, nyuszis sütik, kecsketejes szappan készítése, bárány nemezelés….

Kézműves foglalkozásainknál is a minőségre, az egyediségre és a választékra is törekszünk. Így pl a gyertyaöntésnél nem csak a figura alakját választhatja a vendég meg, hanem az illatot és a színt is. Több mint tíz színből válogathatja a gyertyája rétegeit. A csokiöntésnél is tematikusan is nagy a figura választék, és választható 4 szín: ét-, tej-, fehér csoki és rózsaszín bécsi is.

A foglalkozások árai eltérőek, ezért minden esetben kérjen konkrét árajánlatot! Nem olcsó, és nem papír alapanyagokkal dolgozunk, ezért az árak többsége 10.000,-Ft/óra/asztal, néhány kisebb anyagigényű foglalkozás olcsóbb, és a drágább alapanyagúak ennél drágábbak. kérjen konkrét árajánlatot! Az árak 1 asztalra, asztalonként 5 főre vonatkoznak. Minimum 3 órás rendelésnél, és nem tartalmazzák az útiköltséget. Számlánk alanyi mentes.

Tekintse meg Élményfestés rendezvényeken oldalunkat is!

call, phone, telephone icon +36 ~ 30 ~ 324 ~ 1839

popup icon virgonckodo kukac gmail.com