Menu

Gyerekbarát esküvő

Esküvőkre, lakodalmakra is kínálunk nagy választékban gyerekprogramokat.

Az ország bármely területére és a szomszédos országokba is megrendelhető.

Sok-sok egyedi játékunk készült speciálisan esküvőkre, lakodalmakra. Kézműves foglalkozásaink nem csak a gyerekeket, hanem a szüleiket is elbűvölik. Speciálisan az alkalomra készült fa és egyéb minőségi tárgyakat készítenek. Szíves, és fa tárgyak készítése mellett, készíthetünk szíves és alkalmi gyertyafigurákat, asztali díszeket, színben és stílusban a lakodalomhoz igazítva. Egyedi, minőségi fa bébi matató falunk, és játékaink vannak. A nagyobbaknak az esküvői játszóparkunk nyújt szórakozást. De, ha a tematika mást kíván, semmi gond. Lehet magyaros festett mintás (kalocsai) játékok, ui. kézműves, kalocsai mintás arcfestés… Ha pajtában tartja, a játékok lehetnek állatosak, a bébi játszó háziállatos,..vagy népi játékok, faragott kosaras hintával, népi játszóház kukorica morzsolással… Rendelhető villámportré rajzolás, karikatúra, élményfestés, szökőkutak… Arcfestésnél ezernél több képet viszünk a válogatáshoz. A legjobb minőségű festékkel festünk, és törekszünk arra, hogy a gyerekek ne pl. pókembert kérjenek, hanem az alkalomhoz illő szolidabb mintákat válasszanak. Nagy a választék a kézre, és karra festhető mintákból is. Lufihajtogatásnál akár a gyerekek is megtanulhatják a virág hajtogatást. Kérhet szökőkutakat, vagy ha sok a tizenéves fiú, kérje a szabaduló szobát. Vállalunk gyerekaltatást is.

Miért minket válaszon?

Kérdése van? Hívjon! Bartáné Endrédi Veronika 30~324~1839  virgonckodo kukac gmail.com

Árajánlatunk nagymértékben függ hány órára kérik a szolgáltatást, hány játékmestert, animátort vigyünk, függ a távolságtól, és mennyi és milyen szolgáltatást kérnek ( más-más a költsége, pl. a meseolvasásnak, vagy a csokiöntésnek, bon-bon készítésnek, vagy az igényes fából készült kézműves foglalkozásoknak. (Az utóbbinál mindig nagyon lelkesen készítenek a gyerekek látványos és igényes ajándékokat a menyasszonynak, a vőlegénynek, a szülőknek és a rokonoknak is.)

Árajánlat kérésnél jelezheti, pl. hogy pénztárcabarát árajánlatot szeretne, vagy egy igényes, mindenkit elkápráztató esküvői gyerekcsomagra tart igényt. Természetesen vannak középutak is. Bármilyet is szeretne, szívesen állunk rendelkezésére. Az időpontot feltétlen írja meg.

Árajánlatkérés: írásban virgonckodo kukac gmail.com minél több részlet megadásával (dátum, helyszín, hány órás szolgáltatást kérnek, mely szolgáltatásokra gondoltak, egy körülbelüli gyerek létszám (nem kell pontos, csak tudjuk, hogy 1-2 gyerekkel számoljunk, vagy 50 gyerek lesz) Mi erre több árajánlatot is össze szoktunk állítani, hogy válogathassanak. Közben, előtte, vagy utána, ha kérdés merül fel nyugodtan hívjanak: 30ˇˇ324ˇˇ1839. Kisebb csomagnál csak telefonon és emailben szoktunk kommunikálni, még nagyobb megrendelésnél személyesen is megtekintjük a helyszínt, vagy személyesen is találkozunk, hogy minden részletet átbeszélhessünk. 50% előleg utalása esetén válik véglegessé a foglalás.

Ha a hely lehetőségei engedik, célszerűbb a külön terem a gyerekprogramokhoz, főleg ha altatást is kérnek, vagy ha nagyobb a létszám. Ha nincs külön terem a nagyterem csendesebb sarkába tervezzék. Vidéki lakodalmaknál helyhiány esetén jól bevált a  felállított igényes sátor. Ilyenkor egyik sarkában aludhatnak, többi részében játszhatnak, kézműveskedhetnek a gyerekek.

Elérhetőségeink:

Bartáné Endrédi Veronika

virgonckodo kukac gmail.com

30~324~1839

Naszály (Komárom -E. megye, a határ közelsége miatt sok a megrendelésünk Szlovákiából is) Budapestre egységesen 15.000,-Ft a szállítás/ autó vagy teherautó.