Menu

Élményfestés rendezvényeken

Rendezvényeken vállalunk élményfestést. Az elkészült alkotások hazavihetők. Nem kell kézügyesség, mégis gyönyörű képek készülnek. Részletesen mindent elmondunk, és megmutatunk, mikor milyen ecsettel, milyen technikával, hogyan fessenek a résztvevők, pl felhőt, vizet… az alkotásukra.

Nagy képválasztékot viszünk. A festés akril művészfestékkel történik A4-es rétegelt fára kisebb csoportokban (5-6 fő). Egy-egy csoport azonos képet fest. (ha vászonra szeretnék a festést, megoldható plusz költséggel). Elsősorban a felnőtt és nagyobb gyerekeknek javasoljuk. A nagy képválaszték közt található felső tagozatos gyerekeknek, vagy első festőknek szóló, és csak felnőtteknek való képek is.

Figyelem! Nagyobb a helyigénye, mint a kézműves foglalkozásoknak, több asztalra, és több térre van szükség. Célszerű a rendezvény eldugottabb, nyugalmasabb részére tenni. Nem lehet egy hangos színpad mellet.

Az árak tartalmazzák az akril művészfestéket, az A4-s rétegelt fa lapokat, 1 festőt, aki tanítja a résztvevőket. Visszük a különböző művészecseteket, festőkéseket, tálakat, minden szükséges eszközt a művészi alkotásokhoz. Amit a megrendelőnek kell biztosítani: vízvételi lehetőség, asztalok minimum 4 nagyobb/csoport, székek, csendesebb helyszín, szükség esetén sátor, vagy árnyas fa.

Ára: 20.000,-Ft/ óra / csoport + útiköltség (Az árak minimum 3 órás rendelésnél érvényesek) Számlánk alanyi mentes.

Egyszerre több festő is rendelhető, így több csoport festhet egy időben. Nagyon népszerű, és divatos foglalkozás, ezért javasolt a több festő rendelése. További előnye, ha egy időben több csoport fest, az egyikben haladók lehetnek, a másikban a kezdő felnőttek, vagy a tinik. Kis gyerekeknek nem tartunk élményfestést, nekik a fa tárgyak festését javasoljuk helyette.

Rendelhető: 30~324~1839

Bartáné Endrédi Veronika

virgonckodo@gmail.     com