Menu

Arcfestés, csillámtetoválás

Ez is kicsit más minőség, mint a legtöbb arcfestőnél. Csak a legjobb minőségű arcfestékekkel festünk. Nálunk ezernél több fénykép közül válogathatnak a gyerekek és felnőttek, mit fessünk az arcukra, kezükre, pl. a legújabb divatos rajzfilm figurát.. Alkalmi arcfestésre is nagy a választékunk, pl. karácsonyra is, is és húsvétra is, állatos kép is 500-500 kép van a választékban. A nagy választék további előnye, míg sorban állnak, közben is nézelődnek, válogatnak, és így nem feltűnő a gyerekeknek a sorban állás hossza. Bár nagyon gyorsan dolgozunk, ennek ellenére nagy létszámnál javasoljuk több arcfestő rendelését. Egy nagy rendezvényre, akár 10 profi arcfestővel is ki tudunk vonulni. Arcfestésen kívül rendelhető csillámfestés, csillámtetoválás, party hajszínezés, és hajfonás is.

Árak. min 3 órás rendelés esetén érvényesek. Rövidebb rendelésnél +50 % felárt számolunk fel. Az árak nem tartalmazzák az útiköltséget. (Nem számolunk fel + útiköltséget, ha arra a napra más szolgáltatást is rendel, és a festők beférnek ua. kocsiba) Számlánk alanyi mentes.

A legjobb minőségi festékekkel dolgozunk. Gyorsan, nagy tapasztalattal, rutinnal, és strapabírással. Pl: a Művészetek völgyében, napi 8 órát festettünk 10 napon keresztül, de van, amikor 12 órát festünk. Javasoljuk, a nagy létszánú rendezvényeknél, sok arcfestő rendelését.  A vírus idején sorszámot is adhatunk sorba állás helyett. Önök döntik el sorbaállást, vagy sorszámot szeretnének. De sorszám esetében, mivel nem kell sorba állni, sokkal többen kérik a szolgáltatást. (szinte mindenki, sőt, sokan több sorszámot is húznak egy-egy szolgáltatáshoz. Pl kér festést az arcára, homlokára, kezére, másik kezére, karjára…, így pl a 200 sorszám 10 perc alatt elfogyhat, egyes helyeken, ha csak egy arcfestőt rendeltek)call, phone, telephone icon 30 ~ 324 ~ 1839

popup icon virgonckodo kukac gmail.com