Menu

Arcfestés, csillámtetoválás

Ez is kicsit más minőség, mint a legtöbb arcfestőnél. Csak a legjobb minőségű arcfestékekkel festünk. Nálunk ezernél több fénykép közül válogathatnak a gyerekek és felnőttek, mit fessünk az arcukra, kezükre, pl. a legújabb divatos rajzfilm figurát.. Alkalmi arcfestésre is nagy a választékunk, pl. karácsonyra is, is és húsvétra is, állatos kép is 500-500 kép van a választékban. Több száz halas, vagy malacos képünk van. A nagy választék további előnye, míg sorban állnak, közben is nézelődnek, válogatnak, és így érdekesebben eltelik az idő. Bár nagyon gyorsan dolgozunk, ennek ellenére nagy létszámnál javasoljuk több arcfestő rendelését. Egy nagy rendezvényre, akár 10 profi arcfestővel is ki tudunk vonulni. Arcfestésen kívül rendelhető csillámfestés, csillámtetoválás, party hajszínezés, és hajfonás is.

Árak. min 4 órás rendelés esetén érvényesek. Rövidebb rendelésnél +50 % felárt számolunk fel. Az árak nem tartalmazzák az útiköltséget. (Nem számolunk fel + útiköltséget, ha arra a napra más szolgáltatást is rendel, és a festők beférnek ua. kocsiba) Számlánk alanyi mentes.

Az árak a 2022 szeptember 1-től érvényes árak.

Az árak nem tartalmazzák az útiköltséget, annak díjáról érdeklődjön!

A legjobb minőségi festékekkel dolgozunk. Gyorsan, nagy tapasztalattal, rutinnal, és strapabírással. Pl: a Művészetek völgyében, napi 8 órát festettünk 10 napon keresztül, de van, amikor 12 órát festünk. Javasoljuk, a nagy létszánú rendezvényeknél, sok arcfestő rendelését (egyszerre akár 10 gyakorlott arcfestővel is dolgozunk).  Sorszámot, vagy időpontokat is adhatunk sorba állás helyett. Ez irányú igényüket kérjük megrendeléskor jelezni! Kérem vegyék figyelembe, időpontnál sokkal többen igénylik a szolgáltatást, így több szolgáltatóra lehet szükség. Köszönömcall, phone, telephone icon 30 ~ 324 ~ 1839

popup icon virgonckodo kukac gmail.com