Menu

Állatsimogató

Állatsimogató kitelepítése

Üdvözöljük a Veronika farm oldalán! Állatainkat csak állatsimogatás céljára tartjuk, egy sem kerül fazékba. Mind kedves és szelíd állat. Rendezvények helyszínére telepítjük ki őket megrendelés esetén.

Rendelhető: 30~324~1839 vagy virgonckodo kukac gmail.com

Hatósági állatorvosi engedélyekkel rendelkező állatsimogatónkból kerülnek kitelepítésre megrendelés esetén e kedves állatok. Rendelhető rendezvényekre, fesztiválokra, állatok világnapjára, terápiás célra…. Csodálatos szelíd állataink minden gyermeket elbűvölnek. Az állatok közé bemehetnek a gyerekek, felnőttek simogathatják, etetgethetik őket. Kecske, bárány, amerikai törpemalac, pávagalambok, kb. 10 nyúl, kacsa, liba, csibék …mind, mind szelíd és simogatható állatka. Nagyobb rendezvényre több állatcsapat is kérhető. Állatsimogatónk mellé rendelhet több más állatos szolgáltatásunkat is: Állati jó játszópark, állatos arcfestés, állatos lufihajtogatás, állatos bébi matató, állatos bébi hinták, állatos kézműves foglalkozások nagy választékban…

Kitelepítésük megrendelhető: 30~324~1839

Az állatsimogató kitelepítési ára (egy csapat, de egyszerre több csapat is kérhető egy időpontra nagy rendezvény esetén) :

2-4 órára 90.000,-Ft+útiköltség, vagy

5-7 órára 130.000,-Ft+útiköltség, vagy

8-10 órára 150.000,-Ft+útiköltség.

Csak nyúl simogató is kérhető, 2-3 órára  60.000, illetve 4-8 órára 90.000,-Ft +útiköltség.

Csak malac simogató is kérhető törpemalacokkal, 2-3 órára  60.000, illetve 4-8 órára 90.000,-Ft +útiköltség.

Az ár nem tartalmazza az útiköltséget. ( Budapestre 20.000,-Ft jelenleg). Számlánk alanyi mentes.

Az ár tartalmazza a ketrecek felállítását, elbontását, és egy felügyelő állatgondozót. Állateledelt is viszünk, amivel a gyerekek mértékkel etetgethetik az állatokat. A gyerekek maguk is hozhatnak répát, salátát, magvakat, müzlit, száraz kenyeret, joghurtot, gyümölcsöt.

Mobil állatsimogatónkat kitelepítjük rendezvényekre is: 30~324~1839 vagy virgonckodo kukac gmail.com

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy az állatok nőnek. Nem biztos, hogy a képen látható állatokat szállítjuk. Az állatok felnőnek, bár egy sem kerül fazékba, és mind szelíd marad, de a gyerekek a méreteik miatt félhetnek tőlük, ezért általában az aktuális picinyeiket szállítjuk, ha van kicsi.

Kedves Érdeklődők! A téli hónapokra 1-2 napos állatsimogató kitelepülést nem vállalunk az állatok védelmében. Kivételek, ha egész hónapra települünk ki, mert ez esetben ott felépítünk nekik ólat, melegedőt, továbbá kivétel lehet, ha fűtött sátrat biztosítanak. Sertéspestissel, vagy madárinfluenzával fertőzött helyekre mi nem szállítunk ki törpemalacot, ill szárnyast! Köszönjük megértésüket! Az állatok egészsége számunkra fontos.

Több állatsimogató, vagy nyúlsimogató is rendelhető egyszerre, egy helyszínre: