Menu

Állatsimogató

Állatsimogató kitelepítése

Üdvözöljük a Veronika farm oldalán! Állatainkat csak állatsimogatás céljára tartjuk, egy sem kerül fazékba. Mind kedves és szelíd állat. Rendezvények helyszínére telepítjük ki őket.

Mobil állatsimogatónkat kitelepítjük rendezvényekre is: 30~324~1839 vagy virgonckodo kukac gmail.com

Hatósági állatorvosi engedélyekkel rendelkező állatsimogatónkból kerülnek kitelepítésre megrendelés esetén e kedves állatok. Rendelhető rendezvényekre, fesztiválokra, állatok világnapjára… Csodálatos szelíd állataink minden gyermeket elbűvölnek. Az állatok közé bemehetnek a gyerekek,simogathatják, etetgethetik őket. Kecske, bárány, amerikai törpemalac, pávagalambok, kb. 10 nyúl, kacsa, liba, csibék …mind, mind szelíd és simogatható állatka. Nagyobb rendezvényre több készlet is kérhető. Kitelepítésük megrendelhető: 30~324~1839

Az állatsimogató kitelepítési ára (egy készlet, de egyszerre több készlet is kérhető) :

2-4 órára 70.000,-Ft+útiköltség, vagy

5-8 órára 90.000,-Ft+útiköltség, vagy

9-10 órára 110.000,-Ft+útiköltség.

Csak nyúlsimogató is kérhető, 2-3 órára  40.000, illetve 4-8 órára 60.000,-Ft +útiköltség.

Az ár nem tartalmazza az útiköltséget. ( Budapestre 10.000,-Ft). Számlánk alanyi mentes.

Az ár tartalmazza a ketrecek felállítását, elbontását, és egy felügyelő állatgondozót. Állateledelt is viszünk, amivel a gyerekek mértékkel etetgethetik az állatokat. A gyerekek maguk is hozhatnak répát, salátát, magvakat, müzlit, száraz kenyeret, joghurtot, gyümölcsöt.

Mobil állatsimogatónkat kitelepítjük rendezvényekre is: 30~324~1839 vagy virgonckodo kukac gmail.com

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy az állatok nőnek. Nem biztos, hogy a képen látható állatokat szállítjuk. Az állatok felnőnek, bár egy sem kerül fazékba, és mind szelíd marad, de a gyerekek a méreteik miatt félhetnek tőlük, ezért általában az aktuális picinyeiket szállítjuk..

Kedves Érdeklődők! A téli hónapokra 1-2 napos állatsimogató kitelepülést nem vállalunk az állatok védelmében, kivétel, ha egész hónapra települünk ki, mert ez esetben ott építünk fel nekik ólat, melegedőt. Sertéspestissel, vagy madárinfluenzával fertőzött helyekre mi nem szállítunk ki törpemalacot, ill szárnyast! Köszönjük megértésüket! Az állatok egészsége számunkra fontos.

Több állatsimogató, vagy nyúlsimogató is rendelhető egyszerre, egy helyszínre: