Menu

Bébi sátrak

Bébi tematikus sátrak, vagy baba játszószőnyegek, bébi matató falak hempergővel is rendelhetők, bérelhetők!

Most nagy divat, a matató falas bébi sátor. Mivel a matató falak fénykorukat élik, mind a szülők, mind a szakemberek körében, nagyon népszerű, és pillanatok alatt slágertermékké vált. A tematikus sátraink oldalfalai is díszítve vannak, nagy fából készült játékokkal, pl állatok az erdőben. Ezek nem csak díszek, mint már nálunk megszokhatták. Az állatoknak és a fáknak is funkcióik vannak. Az oldalak matató falak egyben. A sátorban játszószőnyeg van, rajta piciknek való játékokkal. A sátrak beltérre is rendelhetők, ez esetben matató sarok lesz. Csak a matató, mintás fa oldalfalakat állítjuk fel a szőnyegekkel együtt. (Csak a sátor fém váza és ponyvája marad el. Az ára azonos a sátras árral)

A sátrakat elsősorban a legapróbbaktól a totyogókig rendeztük be. A sátrak oldalai egyedi mintásak, fából készültek, a szőnyegen levő játékok közt megtalálhatók a minőségi bolti játékok mellett a korosztálynak szóló, egyedi, saját készítésű, fából készült készségfejlesztők. Méretek: 3×6 m/sátor. Beltérre is rendelhető ponyva nélkül. Egyedi minőségi játék.

Rendelhetők csak matató falak is sokféle: Adventi, háziállatos, többféle erdei állatos, mezős, vizes, húsvéti, lányos, járműves, varázslatos…

Baba szőnyegek (itt nincs hátfal):

Árak:

Érdeklődni, vagy megrendelni:

call, phone, telephone icon 30 ~ 324 ~ 1839

popup icon virgonckodo kukac gmail.com

Kérem nézze meg, a kosaras körhintánkat, és a baba hinta parkot, baba járművekkel!